Wie we zijn...

VDB Technics is begonnen als een éénmanszaak in 2001 en groeide al snel uit tot een vennootschap met 4 gemotiveerde medewerkers.

Vandaag verzorgen wij voor onze klanten een totale service op gebied van elektromechanica. Wij staan in voor onderhoud, revisie, verhuizen van productie-eenheden alsook het vervaardigen van transportsystemen en transportbanden. Met onze vakbekwame medewerkers kunt u rekenen op een uitstekende service! Wij staan ten dienste van een trouw en steeds groeiend cliënteel.

Sedert 2004 hebben wij ook een afdeling park- en tuinmachines, waarbij wij zorgen voor een perfecte service voor traktoren, tuinmachines, grasmaaiers en allerhande tuinmateriaal van de beste kwaliteit.

Onze passie voor techniek vormt de rode draad doorheen deze twee snel groeiende afdelingen. Met VDB Technics kiest u voor betrouwbaarheid en service, want uw tevredenheid... daar kiezen wij voor!

Vacatures

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde werknemers om ons team te versterken. Ervaren mensen met een hart voor techniek! Mail uw motivatie met cv naar yves@vdbtechnics.be