Een passie voor gras

Voor alle tuinmachines zoals kettingzagen, snoeimachines, bosmaaiers, blaasmachines, heggescharen,... kunt u bij ons terecht! U kunt vertrouwen op uw materiaal en rekenen op een perfecte service! Wij zorgen dat het draait!

Machines voor golfterreinen, tuinen en parken

Laat het volledig onderhoud van uw machinepark aan ons over. Wij onderhouden, herstellen, slijpen en reviseren alle soorten (maai)machines. Onze technici komen ofwel bij u ter plaatse ofwel halen we de machines op en voeren we de nodige herstellingen uit in onze werkplaats. Tevens zijn wij toeleveranciers van alle mogelijke onderdelen.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Uw specialist in golfcarts

Naast golfterreinen duiken golfcarts steeds meer op in verkeersluwe stadscentra, grote bedrijfssites, evenementen,... Een golfcart rijdt, dankzij de elektrische aandrijving, allereerst geluidloos, is milieu- en budgetvriendelijk en kan dienen als multifunctionele werkmier. U laadt de batterijen op in het stopcontact, al dan niet met groene energie opgewekt. Eens opgeladen hebben deze krachtige voertuigen een autonomie van maar liefst 40 km.

Onderhoud, verkoop en verhuur

VDB Technics verkoopt, onderhoudt en herstelt golfcarts. Naast nieuwe modellen beschikken wij steeds over een ruim aanbod in tweedehands voertuigen. Hiervoor werken wij samen met een Europees netwerk van dealers. Neem voor de huide aanbiedingen een kijkje op onze webshop!

VDB Tecnics geeft op tweedehands golfcarts dezelfde garantie als op nieuwe modellen. De prijs van een occasievoertuig ligt zelfs tot de helft lager. Onze golfcarts zijn technisch volledig in orde vooraleer ze ons werkatelier verlaten.

Naast het verkopen van golfcarts behoort ook verhuur tot de mogelijkheden. Bij grote evenementen of festivals zijn golfcarts uitermate handig voor het vervoer van goederen en/of personen. Leasen, kopen of huren. Wij staan open voor elke formule.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Golfcarts op maat

Indien gewenst, bouwen we uw golfcart volledig om. Wilt u een aanhangwagen? Een ingebouwde gereedschapskoffer? Extra zitplaatsen? Een transportbak? Geen probleem, wij klaren de klus.

Zelfs het 'pimpen' van een golfcart voor de fun behoort tot de mogelijkheden. We verhogen de ophanging, verbreden de cart en plaatsen nieuwe velgen, volledig naar wens.

Bent u op zoek naar een produkt, aarzel niet om contact met ons op te nemen!