Een passie voor industriële techniek

VDB Technics biedt een brede waaier technische dienstverleningen aan bedrijven die niet zelf over allround mecaniciens beschikken. Wij doen herstellingen en revisies van zo goed als alle machines en productielijnen. Wij zorgen dat het draait!

Demonteren en heropbouwen van machines

Wenst u een bepaalde tweedehands machine of productielijn? Wij speuren deze voor u op. Deze komen bijvoorbeeld uit het faillissement van een onderneming. VDB Technics kent voor deze service geen grenzen.

 

Transportsystemen

Een team van VDB Technics gaat ter plaatse, demonteert de volledige machine of productielijn, verzorgt het transport naar uw onderneming én monteert alles in de opstelling zoals u wil.

Onderhoud

Hebt u een technische storing? Wij helpen u in het draaiende houden van uw productielijnen. Of het nu gaat om eenvoudige installaties of om ingewikkelde machinebesturingen, wij zorgen dat het draait!

 

Productie van kleine metaalconstructies

Voor onze industriële klanten produceren we kleinere metaalconstructies op maat. Dit kan gaan om trappen, bordessen, leuningen, loopbruggen,...

VDB Technics staat garant voor een flexibele dienstverlening: voor elk project spelen wij kort op de bal en mag u rekenen op een snelle service.

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

enkele van onze realisaties....

 

VDB Technics  -  Hengelhoefstraat 164  -  3600 Genk  -  tel. 089 25 54 01